DE EN HU

Elektromos hajtáshoz fejlesztett akkumulátor-rendszerek

A kezdetektől fogva elégedetlenek voltunk a hazai piacon rendelkezésre álló lehetőségekkel, mivel ezek az akkumulátorok számunkra elfogadhatatlan mennyiségű kompromisszumot hordoztak.

Az alapos tájékozódás után többféle akkumulátor típust vetettünk alá alapos nyúzópróbának a gyakran használt szabadidős AGM-ektől a géles akkumulátorokon át a csupán szűk körben ismert nagyteljesítményű mélyciklusú meghajtó akkumulátorokig.

Ezek az akkumulátorok- bár az elmúlt évek lehetőségeinek csúcsát képviselték számunkra- mégsem adtak megnyugtató megoldást, mivel vagy alapos gondozást igényeltek, vagy nem lehetett őket mélyen kisütni, vagy épp a nagy teljesítményű motorok nagy áramfelvételét nem bírták.

Az áttörést a nyugat-európai piacon hirtelen felbukkanó és szűk 1 év alatt a speciális szegmenst szinte letaroló Zenith Mélyciklusú AGM akkumulátorok hozták.

Az ottani széleskörű elfogadottsága és a legnevesebb elektromos meghajtású járműgyártók egyöntetű lelkesedése meggyőzött minket, és felvállaltuk az importőri tevékenységet. Bővebb információ: http://www.zenithdcbattery.hu

ZENITH MÉLYCIKLUSÚ MUNKAAKKUMULÁTOROK- Profi gondozásmentes meghajtású elektromos hajókba

A Zenith DC széria új mércét állított fel a zárt meghajtó akkumulátorok kategóriájában. Letölthető adatlapok ITT. Míg a legtöbb zárt akkumulátor 50%-ig meríthető ki (mélyciklusú gélesek akár 65%-ig), addig a Zenith mélyciklusú akkumulátorokból az energia 80%-a kinyerhető károsodás nélkül! Ez több, mint 20-50%-os hasznosítható energiatöbbletet azonos súly esetén!

- Karbantartásmentes, tiszta és biztonságos energia.
- Maximális kapacitás, amelytől a szabadság maximális.
- Teljes termékskála minden akkumulátoros problémára.
- Kiváló minőség, garantált megbízhatóság.
- Kielégítik az európai és amerikai szabványok feltételeit is.
- Páratlanul alacsony önkisülés a leghosszabb készenléti időért.


Technikai adatok:
(Elektromos hajóinkban alkalmazott modellek.)

ZENITH NAGYFREKVENCIÁS akkumulátortöltők: Egyszerűen kezelhetők és rendkívül megbízhatók


STABIL: Megfelelő töltési szintet biztosít széles tápfeszültség ingadozás esetén is. Még extrém hosszú töltőkábel sem befolyásolhatja a tökéletes töltést. A minimális tápfeszültség 185V, míg a maximális 265V.

EGYSZERŰ KEZELÉS : Az akkumulátorok csatlakoztatásával a töltési ciklus automatikusan elindul. A beépített mikroprocesszor szabályozza és felügyeli a töltést a teljes ciklus alatt.

MEGBÍZHATÓ: Minden egyes darabot alapos tesztnek vetnek alá, mielőtt elhagyná a gyárat. A töltőkre 2 év garancia vonatkozik!

További cikkek